Kal-fire kachel

Indien u op zoek bent naar een kal-fire kacel dan bent u bij De Allesbrander aan het juiste adres. Ieder type kal-fire kacel wordt door ons geleverd tegen een zeer concurrerende prijs. Omdat geen kachel hetzelfde is staan wij u graag te woord met een uitgebreid advies over de beste kal-fire kacel afgestemd op uw wensen. Mocht u op dit moment vragen hebben over een bepaald type kal-fire kacel , neemt u dan vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord.


Kal-fire Heatstove 10

Merk/Model: Kal-fire Heatstove 10
Vermogen: 3,5 - 7 kW
Aansluiting pijp: achter of bovenkant
Pijpdiameter: 150 mm
HxBxD: 99,2x52x38,4 cm


Kal-fire Heatstove 20

Merk/Model: Kal-fire Heatstove 20
Vermogen: 3,5 - 7 kW
Aansluiting pijp: achter of bovenkant
Pijpdiameter: 150 mm
HxBxD: 99,2x52x38,4 cm


Kal-fire Heatstove 90

Merk/Model: Kal-fire Heatstove 90
Vermogen: 7 kW
Aansluiting pijp: achter of bovenkant
Pijpdiameter: 150 mm
HxBxD: 87,5x42,6x37,8 cmDe kal-fire kacel staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de kal-fire kacel in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Tevens scheelt dit een hoop in stookkosten en realiseert u dus een besparing op uw huidige energie nota. Een kal-fire kacel is leverbaar in verschillende afmetingen. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van rookkanalen, kunnen wij ieder type bij u thuis installeren. De Allesbrander verzorgt voor u dus het gehele traject van aankoop tot plaatsing. Bij plaatsing is onze werkwijze zeer efficiënt zodat u binnen afzienbare tijd gebruik kan maken van uw warmtebron. Vanwege het hoge rendement en een uitstekende verhouding tussen de afmeting en capaciteit, creëert u met een kal-fire kacel een warme sfeer in huis.

kal-fire kachel

Daarnaast is een kal-fire kacel een sieraad voor de aankleding van uw interieur. Een kachel moet immers naast zijn functionaliteit ook een meerwaarde zijn voor de aankleding van uw woning. Bij het uitzoeken van de juiste kachel zijn er verschillende zaken die een rol van betekenis kunnen spelen. De prijs, kwaliteit, uiterlijk, capaciteit en ga zo maar door. De Allesbrander denkt met u mee in al deze zaken. U koopt immers geen kal-fire kacel voor een periode van een maand maar u wil hier over 10 jaar nog het plezier van ondervinden. Wij streven naar de juiste prijs kwaliteit verhouding, ook voor de kal-fire kacel . Bent u dus benieuwd naar prijzen van een kal-fire kacel , neemt u dan gerust contact met ons op. Uiteraard leveren wij naast de kal-fire kacel ook een zeer variërend aanbod van andere merken kachels en haarden. Bij een bezoek aan onze showroom vertellen we u graag de diverse mogelijkheden en prijzen van een kal-fire kacel en wanneer gewenst dit in tegenstelling tot andere merken kachels.

SNEL NAAR:

 

 

Home - Merken - Realisatie - Werkwijze -
Diensten - Nieuws - Contact

 

 

Contactgegevens:

 

  
          
  
  
openhaard
home