Houtkachels

Bekijk nu alle beschikbare houtkachels in de online shop >>

Als specialist in houtkachels verkopen wij houtkachels van alle bekende merken. Een kwaliteitskachel is gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft een hoog rendement en een lange levensduur. Een houtkachel brengt sfeer en warmte. Bovendien werkt het stoken op hout kostenbesparend. U kunt wel tot 50% besparen op uw gasrekening met een houtkachel.

Vrijstaand

Vrijstaand

Liftdeur haard

Liftdeur haard

Inbouw haard

Inbouw haard

Open haard

Open haard

CV Haard

CV Haard

Hout Fornuizen

Hout Fornuizen

Tuinhaarden

Tuinhaarden

Speksteenkachels

Speksteenkachels

Rookkanaal

Rookkanaal

Vermogen

Een houtkachel moet branden. Daarom is het van belang dat het vermogen van de houtkachel is afgestemd op de ruimte die verwarmd moet worden. Een kachel met een te groot vermogen zal al snel worden getemperd waardoor een onvolledige verbranding optreed, met alle nadelige gevolgen van dien. Een kachel met een te laag vermogen zal u niet van genoeg warmte voorzien en zal vaak op de top van zijn kunnen moeten presteren waardoor onnodige slijtage problemen kan geven. Koop dus nooit 'zomaar' een houtkachel.

Rookkanaal

Om te stoken op hout is een rookkanaal noodzakelijk. Geen rookkanaal aanwezig? Geen probleem. Onze dubbelwandige rvs rookkanalen kunnen eenvoudig achteraf in uw woning worden gemonteerd.

SNEL NAAR:

 

 

Home - Merken - Realisatie - Werkwijze -
Diensten - Nieuws - Contact

 

 

Contactgegevens:

 

  
          
  
  
openhaard
home