Janus® kachel

De Janus kachels van Janco de Jong uit Gorredijk. De enige houtkachel met levenslange garantie.

Indien u op zoek bent naar een Janus kachel dan bent u bij De Allesbrander website aan het juiste adres. Ieder type Janus kachel wordt door ons geleverd tegen een zeer concurrerende prijs. Omdat geen kachel hetzelfde is staan wij u graag te woord met een uitgebreid advies over de beste Janus kachel afgestemd op uw wensen. Mocht u op dit moment vragen hebben over een bepaald type Janus kachel, neemt u dan vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord.


Janus 6

Merk/Model: Janus 6
Vermogen: 6 kW
Warmte afgifte: +/- 80 - 120m³
Aansluiting pijp: achter of bovenkant
Pijpdiameter: 131 mm
Hoogte aansluiting: 62.5 cm
HxBxD: 78x52x39 cm


Janus 9

Merk/Model: Janus 9
Vermogen: 9 kW
Warmte afgifte: +/- 120 - 160m³
Aansluiting pijp: achter of bovenkant
Pijpdiameter: 150 mm
Hoogte aansluiting: 62.5 cm
HxBxD: 78x62x39 cm


Janus 12

Merk/Model: Janus 12
Vermogen: 12 kW
Warmte afgifte: +/- 120 - 1200m³
Aansluiting pijp: achter of bovenkant
Pijpdiameter: 150 mm
Hoogte aansluiting: 62.5 cm
HxBxD: 78x72x39 cm


Janus 14

Merk/Model: Janus 14
Vermogen: 14 kW
Warmte afgifte: +/- 80 - 120m³
Aansluiting pijp: achter of bovenkant
Pijpdiameter: 180 mm
Hoogte aansluiting: 68.5 cm
HxBxD: 86x52x39 cm


Janus Houtbak

Merk/Model: Janus Houtbak
Afmetingen HxBxD: 40x64x45 (stalen bak)
32x60x40 (kunstof binnenbak)
Ontwerp geënspireerd op het unieke model van de Janus® houtkachels.
De bak bestaat uit een stalen bak met een schanierend deksel. De bijgeleverde kunstofbak plaatst men in de stalen bak. In deze kunstofbak haalt men het hout en plaatst deze vervolgens in de stalen bak.


Website: www.janus.nl


De Janus kachel staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de Janus kachel in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Tevens scheelt dit een hoop in stookkosten en realiseert u dus een besparing op uw huidige energie nota. Een Janus kachel is leverbaar in verschillende afmetingen. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van rookkanalen, kunnen wij ieder type bij u thuis installeren. De Allesbrander website informeert u over het gehele traject van aankoop tot plaatsing. Bij plaatsing is de werkwijze zeer efficiënt zodat u binnen afzienbare tijd gebruik kan maken van uw warmtebron. Vanwege het hoge rendement en een uitstekende verhouding tussen de afmeting en capaciteit, creëert u met een Janus kachel een warme sfeer in huis.

Janus

Daarnaast is een Janus kachel een sieraad voor de aankleding van uw interieur. Een kachel moet immers naast zijn functionaliteit ook een meerwaarde zijn voor de aankleding van uw woning. Bij het uitzoeken van de juiste kachel zijn er verschillende zaken die een rol van betekenis kunnen spelen. De prijs, kwaliteit, uiterlijk, capaciteit en ga zo maar door. De Allesbrander website informeert u over al deze zaken. U koopt immers geen Janus kachel voor een periode van een maand maar u wil hier over 10 jaar nog het plezier van ondervinden. Wij streven naar de juiste prijs kwaliteit verhouding, ook voor de Janus kachel. Bent u dus benieuwd naar prijzen van een Janus kachel, neemt u dan gerust contact met ons op. Uiteraard leveren wij naast de Janus kachel ook een zeer variërend aanbod van andere merken kachels en haarden. Bij een bezoek aan onze online showroom informeren we u graag over de diverse mogelijkheden en prijzen van een Janus kachel.

SNEL NAAR:

 

 

Home - Merken - Realisatie - Werkwijze -
Diensten - Nieuws - Contact

 

 

Contactgegevens:

 

  
          
  
  
openhaard
home